Aangepaste openingstijden ivm het Coronavirus

Wij, bij Stephan Optiek hebben het mooiste beroep van de wereld. We mogen samen met u mooie brillen uitzoeken, uw ogen onderzoeken, contactlenzen aanpassen, periodieke contactlenscontroles uitvoeren en brillen maken. Dat doen we heel graag en met veel enthousiasme!

Maar gezien de snelle verspreiding van het Coronavirus en de richtlijnen van het RIVM vinden wij het niet langer verantwoord enkele van deze werkzaamheden uit te voeren en zijn wij helaas ook genoodzaakt onze openingstijden aan te passen.

Wanneer het urgent is, of indien u weer nieuwe contactlenzen nodig heeft helpen wij u graag! Maar nu even op een manier die u niet van ons gewend bent. En als het even kan wachten, dan lijkt ons dat voor alle partijen een goed idee.

Dus hebben we besloten het de komende weken even voorzichtig aan te doen. We willen u niet kwijt als klant maar willen wel voorzichtig met uw en onze gezondheid omgaan! Gezien de richtlijnen van het RIVM om fysiek contact te mijden, en een afstand van 1.5 meter te respecteren, nemen wij ook onze verantwoordelijkheid en stellen de volgende werkzaamheden even uit:

– Oogmetingen
– Optometrische onderzoeken
– Contactlens controles
– Contactlens aanpassingen/instructies

Ook hebben wij nu even aangepaste openingstijden en zijn wij voor urgente gevallen en het afhalen van brillen & contactlenzen van dinsdag t/m zaterdag van 12.00-16.00 uur geopend.
Voor vragen of bestellingen van contactlenzen blijven wij per e-mail uiteraard bereikbaar. Voor hoe lang precies, is uiteraard afhankelijk van de actuele ontwikkelingen en de richtlijnen van het RIVM.

Laten we deze uitzonderlijke situatie met zijn allen serieus aanpakken, wij wensen u een behouden gezondheid toe!

Met vriendelijke groet,
Stephan, Anne-Lou, Nick, Ties, Danielle & Maria

Met vriendelijke groet,
Stephan, Anne-Lou, Nick, Ties, Daniëlle & Maria

Klanten beoordelen ons met een 9,4!