Goed zien

Zien is aandacht, in onze optiek

Goed zien

Individuele oogzorg begint met aandacht. Wie ben jij? Hoe kijk je? Hoe beter we je kennen, hoe beter we kunnen  helpen. Bij een goed kopje koffie en een prettig gesprek geven wij onze oren de kost. Een bril, lenzen? Hard, zacht, dag, nacht, klassiek, modern, Jouw wensen zijn uniek en daar nemen wij de tijd voor. Jouw ogen en jouw smaak bepalen de route. Onze techniek, onze mensenkennis en ons assortiment effenen vervolgens het pad. Met als resultaat een bril die past; bij je ogen, bij je karakter en bij je stijl. En wij, wij hebben een tevreden klant.

I-Scription

I-Scription®, kijken op HD-niveau!

Je kwaliteit van zien en het comfort voor je ogen hebben onze professionele aandacht. We zijn altijd op zoek naar beter. De i-Profiler® ontwikkelt door ZEISS is een revolutionaire vernieuwing. Met dit meetinstrument maken wij een exact profiel, zeg maar een vingerafdruk van je ogen. De resultaten van dit onderzoek – en de zogenoemde i-Scription® brillenglazen die wij aan de hand daarvan maken – bieden een verfijnde correctie tot op de honderdste dioptrie. Je hebt ’s avonds en ’s nachts veel minder last van schittering en halo’s, beter contrast en intenser en levendiger kleuren. Zeg maar kijken op HD-niveau. Verwen je ogen, kom naar Stephan Optiek.

I-Scription
ZEISS

Kwaliteit is bij ons geen toeval!

Wij doen ons werk met plezier, gepassioneerd en met vakkennis. Maar we kunnen het niet zonder techniek. Die betrekken we al vanaf het begin in 2001 van ZEISS. ZEIS is een gigant in optische technologie en uitvinder en maker van de allerbeste meetapparatuur, lenzen en objectieven. ASML en Stephan Optiek hebben niet voor niets al jaren een hechte band met deze leverancier. We vinden elkaar in onze speurtocht naar steeds beter en échte innovatie voor onze klanten. Het resultaat zie je terug in excellente ZEISS brillen en brillenglazen en vernieuwing die daadwerkelijk iets toevoegt. De office lens, drivesafe, de digitale lens en i-Scription® zijn glasheldere voorbeelden. Ontwikkelingen die echt bijdragen aan beter zicht en vertrouwen voor jou. ‘Normale’ perfecte brillenglazen maken ze trouwens ook nog. Kom langs en laat je grondig adviseren.

ZEISS
Enkelvoudig/multifocaal van ZEISS

Enkelvoudig of multifocaal, maar nooit simpel!

Jouw keuze voor het juiste brillenglas is altijd het gevolg van een zorgvuldige afweging. Hoe en wanneer gebruik je je bril? Wat is je sterkte? Hoe vaak draag je hem? Ben je toe aan een leesbril? Jouw voorkeuren en onze metingen leiden altijd naar een passend advies. Dat kan zijn een enkelvoudige lens of multifocale glazen. In beide gevallen zijn de glazen van ZEISS, gehard en voorzien van superontspiegeling met cleancoat. De finesses, slijpen en afstellen, verzorgen we in ons eigen atelier. We informeren je graag en goed over de mogelijkheden. Twijfel niet en kom nog beter kijken.

Enkelvoudig/multifocaal van ZEISS
Officelens van ZEISS

Het werkt gewoon verhelderend!

Goed zicht is altijd prettig, maar op je werk misschien nog wel iets belangrijker. Zit je vaak en lang achter de computer en merk je dat je zicht op korte afstand minder wordt? Dan is een officelens wellicht een optie voor jou. Deze glazen versterken je zicht tussen de 35 cm en 4 meter en geven je je scherpte terug op je werk. Ook deze glazen zijn uiteraard gehard en voorzien van superontspiegeling met cleancoat. Een adviserend gesprek bij Stephan Optiek kan een hoop werk schelen.

Officelens van ZEISS
Digitale brillenglazen van ZEISS

Hoog tijd voor ‘smart’ brillenglazen!

Met het gegroeide gebruik van smartphone en tablet schakel je veel vaker tussen ver en nabij. De extreme belasting voor de ciliaire oogspier veroorzaakt visuele stress en vermoeide ogen, hoofdpijn en een stijve nek zijn het gevolg. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Digitale brillenglazen van ZEISS bieden je ogen de nodige ondersteuning. Zodat je met frisse, ontspannen ogen de dag tegemoet treedt. De ZEISS brillenglazen zijn gehard en voorzien van superontspiegeling met cleancoat. Vraag advies bij Stephan Optiek en geef je ogen rust.

Digitale brillenglazen van ZEISS
Drivesafe brillenglazen van ZEISS

Houd je ogen op de goede weg!

In de auto is het prettig als je goed zicht hebt. Dat geeft vertrouwen. Mist, regen, schemering of nacht zijn omstandigheden die dat belemmeren. Reken daarbij dat 83% van brildragend Nederland een rijbewijs heeft en een behoefte is in kaart gebracht. ZEISS kwam daarop met de ‘drivesafe’. Brillenglazen voor dagelijks gebruik die bovendien autorijden een stuk veiliger en dus aangenamer maken. Je kunt ze enkelvoudig of multifocaal krijgen en ze zijn gehard en voorzien van superontspiegeling met cleancoat. Stap voor de laatste keer – met dat laatste restje onzekerheid – in de auto en kom naar Stephan Optiek.

Drivesafe brillenglazen van ZEISS
DuraVision® BlueProtect van ZEISS

Laat je ogen geen blauwtje lopen

Het effect van het blauwe licht van led’s, spaarlampen en al onze ‘schermen’ is nog niet door onderzoek als schadelijk voor onze ogen aangeduid. Wel toont onze dagelijkse praktijk steeds meer mensen met irritatie en vermoeidheid aan hun ogen. In het bijzonder daarvoor heeft ZEISS brillenglazen met DuraVision® BlueProtect ontwikkeld. Een vernuftige coating die het blauwe licht afzwakt en de goede eigenschappen ervan behoudt. Deze glazen zijn gehard en voorzien van BlueProtect met cleancoat. Zit je vaak achter een scherm en heb je je ogen lief? Kom bij ons langs voor advies.

DuraVision® BlueProtect van ZEISS

Onze merken

Klanten beoordelen ons met een 9,5!