Lenzen

Een transparante kijk doet wonderen

Lenzen

De overstap naar lenzen vraagt soms wat gewenning. Een helder verhaal en een transparant aanbod doen daarbij wonderen. Lenzen zijn simpelweg te verdelen in zacht en vormstabiel en dag- en/of nachtgebruik. Daarna passen wij ze specifiek voor jou aan op gebruiksduur en enkelvoudige of multifocale uitvoering. De weg naar de voor jou beste en comfortabelste lens is een persoonlijke, die wij samen zorgvuldig bewandelen. Jouw kijkcomfort is de leidraad voor geavanceerd meetwerk, proeflenzen en instructie over inzetten, uithalen en verzorging. Zorgeloos lensgebruik en een heldere kijk op de wereld onderbouwen wij vervolgens met gemakkelijke ‘lensplannen’.

Harde en zachte lenzen

Laat je ogen spreken

De uitkomst van een lenzentest wordt, naast de specificaties van je ogen, vanzelfsprekend bepaald door jouw gevoel. Wat zeggen mijn ogen? Hoe zie ik? Hoe voelt de lens? Dat zijn primaire criteria bij je keuze voor zachte of harde lenzen. Het plan voor zachte lenzen bevat: 6 paar maandlenzen, 12 paar tweewekelijkse lenzen of 180 paar daglenzen, waarbij je verzekerd bent tegen schade of verlies. De vormstabiele lenzen hebben afhankelijk van het materiaal een levensduur van 1 of 2 jaar en zijn voor 50% verzekerd tegen verlies of breuk. In beide gevallen is de voorgeschreven contactlensvloeistof inbegrepen.

De aanpaskosten voor harde contactlenzen zijn eenmalig € 95,- en voor zachte contactlenzen € 75,-. Draag je al zachte contactlenzen dan zijn de eenmalige her-aanpaskosten € 50,-.

Harde en zachte lenzen
Nachtlenzen

Correctie in het donker

Heb je geen zin overdag lenzen of een bril te dragen, dan is er de nachtlens. Een speciaal op jouw ogen aangemeten vormstabiele lens die in de nacht je ogen ‘corrigeert’. In technische termen corrigeren ze je ogen van –0.50 Dpt tot maximaal -4.50 Dpt (cylinder tot -1.50). In de praktijk betekent het dat je ogen comfortabel de dag doorkomen zonder lenzen of bril. En dat is een interessante optie. Wij leren je uiteraard de lenzen in te zetten, uit te halen en te onderhouden en leveren de nachtlenzen met de voorgeschreven lenzenvloeistof en 50% verzekering bij verlies of breuk. De aanpaskosten voor Nachtlenzen zijn eenmalig € 150,-.

Laat je ogen ’s nachts werken en overdag kijken. Kom naar Stephan Optiek.

Nachtlenzen
Online bestellen

Bezorgd om jouw ogen

Kun je een keer niet op controle komen of zijn je lenzen op, bestel lenzen dan via onderstaand formulier. Wij versturen de bestelling gratis. De afspraak komt dan later. Lenzen bestellen online is ons idee van service.
    JaNee


    JaNee


    Online bestellen

    Onze merken

    Klanten beoordelen ons met een 9,5!