Naked Eye Project

Jouw vermogen om te zien en te kijken, is onze passie. En die bevlogenheid delen wij heel graag met je. Dat doen wij dagelijks, en jaarlijks enkele keren tijdens onze ondertussen traditionele ‘Borrels, Bites & Brillen’. Informeel, gezellig en soms zelfs leerzaam. 17 september is het weer zover en wij vinden het fijn als jij daar bij bent.

Boeiende vensters

Dit jaar wordt het pièce de résistance verzorgd door Nathan Mooij, fotograaf en kijkfanaat. Zijn ‘Naked Eye Project’ onderzoekt op intrigerende wijze het ‘karakter’ van ons linker- en rechteroog. Immers, verbonden met onze linker- en rechterhersenhelft zijn het spiegels, vensters van ons gemoed. Er zijn ogen waar je in verdrinkt, trieste ogen, verliefde ogen, ontwijkende ogen, sprankelende ogen. Nathan Mooij maakt dit op kunstige wijze zichtbaar en voelbaar.

Nathan Mooij wil voor zijn project graag onze klanten fotograferen. En jij kunt je daar voor opgeven. Het resultaat is in ieder geval een professioneel en prachtig portret. Daarnaast krijg je wellicht een spannend inkijkje in je eigen karakter.

Kom kijken!

Je bent sowieso van harte welkom voor BB&B op zondag 17 september van 13.00 tot 17.00 uur in onze winkel aan de Steenweg 52 in Helmond. Wil je meedoen aan het ‘Naked Eye Project’ geef je dan op vóór 1 september via info@stephanoptiek.nl Uit de aanmeldingen verloten we een plek voor 25 klanten die op de foto gaan en een ‘bewerkte’ versie cadeau krijgen. Wij verheugen ons erg op jullie komst.

Graag tot zondag 17 september!

Stephan, Anne-Lou, Nick, Maria, Ties en Sanne

P.S. Je bent van harte welkom om het werk van Nathan Mooij eerder te komen bekijken. Er ligt een prachtig pronkboek in onze zaak.

Klanten beoordelen ons met een 9,5!