Private Date!

Het is voor iedereen nog altijd een zeer bijzondere en onzekere tijd. Het ziet er dan ook naar uit dat we hier op korte termijn helaas géén verandering in mogen verwachten. Zoals u wellicht weet vallen wij onder de essentiële beroepen en mogen wij u tijdens deze lockdown op gepaste wijze nog altijd van dienst blijven.
Dit doen wij graag en voor uw en onze veiligheid uitsluitend op afspraak. Dit blijkt in de praktijk, verrassend genoeg, heel prettig te werken!

Wij hebben ondertussen niet stil gezeten, en hebben voor u weer de allermooiste collecties samengesteld. Waaronder een aantal nieuwe merken als; Dior, Dsquared2, Lindberg, Moncler en Porsche Design. Ook de zonnebrillencollectie voor 2021 is compleet.
Dus wanneer u toe bent aan een nieuwe bril of zonnebril bieden wij u de mogelijkheid om private te shoppen! Wij reserveren hierbij voldoende tijd voor uw oogmeting, glasadvies en bieden u de mogelijkheid om rustig met uw gezin of partner een nieuwe bril of zonnebril uit te zoeken.

Wanneer u van deze dienst gebruik zou willen maken kunt u een private date reserveren. Dit kunt u telefonisch doen op: 0492-385780 of stuur een mailtje naar: info@stephanoptiek.nl

Blijf gezond en heel graag tot ziens!
Stephan, Anne-Lou, Nick, Ties, Bram & Maria

Klanten beoordelen ons met een 9,5!