Complete oogzorg

OCT screening

Complete oogzorg

Als een van de weinige opticiens in deze regio beschikken wij over een OCT waardoor wij u nog completer kunnen voorzien van oogzorg. De OCT (Optical Coherence Tomography) is een oogheelkundig instrument. Door middel van deze meting is het mogelijk om oogafwijkingen vroegtijdig op te kunnen sporen of bestaande oogafwijkingen te monitoren. Denk daarbij o.a. aan leeftijd gerelateerde macula degeneratie, glaucoom of diabetes retinopathie. Door het eerder screenen, waarbij de resultaten worden vergeleken met een genormeerde database, kan er tijdig gestart worden met de eventuele doorverwijzing naar uw eigen huisarts of oogarts. Uw huisarts zal naar aanleiding van ons rapport in dit geval bepalen of er een doorverwijzing naar een oogarts gewenst is.

Wij werken al ruim 22 jaar samen met de Oogartsen uit de ziekenhuizen in deze regio. Hierbij is een doorverwijzing van uw huisarts noodzakelijk. Wenst u naar aanleiding van onze bevindingen echter direct doorverwezen te worden naar een Oogarts, dan bieden wij u een exclusieve samenwerking met Oogkliniek Midden-Brabant.

Wanneer u nog geen klant bent en toch graag van onze diensten gebruik wenst te maken, zijn de kosten voor een oogmeting inclusief oogdrukmeting en advies € 45,-. Mocht u ook nog interesse hebben in een aanvullende OCT screening, dan zijn deze kosten € 75,-.

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Onze merken

Klanten beoordelen ons met een 9,4!